Barcelonai foci

Barcelonai foci

Messi: fizetéscsökkentés és egy életre szóló szerződés

2021. március 19. - csokelaci5

Kép

Az FC Barcelona frissen megválasztott elnöke, Joan Laporta előtt rendkívül sok fontos feladat áll, de kétségtelen, hogy a szakember legfontosabb teendője a Lionel Messivel való hosszabbítás lesz. Az ’El Confidencial’ tudósításai szerint most kiszivárgott Laporta ajánlata, amellyel a katalán fővárosban tartaná a klasszist.

 

Az újság szerint Joan Laporta – a jelenlegi gazdasági helyzet ismeretében - csökkentené Messi bérezését, viszont ezt kompenzálná egy életre szóló kontraktus, így a 33 éves támadó a visszavonulása után is a Barcelona fontos részét képezné.

 

Természetesen nem valószínű, hogy a közeljövőben bármilyen döntés születik az argentin jövőjéről, de a tárgyalások már nemsokára megkezdődhetnek. Egyes értesülések szerint Jorge Messi, Leo édesapja és ügynöke, a következő hetekben utazik vissza Spanyolországba, hogy megkezdje a tárgyalásokat a „gránátvörös-kékek” képviselőivel.

 

A Mundo Deportivo szerint Joan Laporta magabiztos Messi szerződéshosszabbítását illetően. Az elnök úgy gondolja, hogy Messi Barcelonában szeretne maradni, és csak a neki felkínált ajánlatra vár.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr6316470204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiflis 2021.03.20. 15:47:02

Nem vagyok biztos benne ,hogy ezzel az ajánlattal célt ér
süti beállítások módosítása