Barcelonai foci

Barcelonai foci

Umtiti Angliába igazolhat!

2019. július 05. - csokelaci5

Képtalálat a következőre: „umtiti united”

Az angoloknál folyik a legnagyobb csata Umtitiért.

Amióta kiderült, hogy az FC Barcelona vezetősége meghallgat minden beérkező ajánlatot a csapat korábbi alapemberéért, a térdsérüléssel bajlódó Samuel Umtitiért, szinte az összes alakulat megkörnyékezte már a katalánokat.

A védő jelenleg még ott van a barcelonaiaknál, viszont az, hogy a klub már 60 millió euró ellenében elpasszolná, nem sok jót jelent a világbajnok labdarúgó számára, főleg úgy, hogy a Daily Mail tudósításai szerint az Arsenal és a Manchester United is beszállt a játékosért folyó harcba, és mindkét csapat kész ajánlatot tenni a „gránátvörös-kékeknek”.

A Barçánál különben az nyílt titok, hogy Umtiti távozásából befolyó összeget az állítólag Juventusszal nemrég megegyező Matthijs De Ligt megszerzésére fordítanák. Ha pedig már késő a holland leigazolásával, akkor még mindig ott van Neymar, akiért Bartomeuék szívesen tennének ajánlatot…

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr7114927434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2019.07.17. 11:49:52

Mese habbal! Samuel Umtiti marad a Barçában! :)
süti beállítások módosítása