Barcelonai foci

Barcelonai foci

Rafinha Alcantara: kész vagyok harcolni a helyemért!

2019. július 04. - csokelaci5

Képtalálat a következőre: „rafinha alcântara”

A brazil labdarúgó családja alapítványának sajtótájékoztatóján beszélt saját, illetve Neymar Jr. jelenlegi helyzetéről is.

Bár majdnem két lábbal elhagyta az FC Barcelona alakulatát, Rafinha Alcantara még mindig a csapat tagja, és nem is rest beszélni a klubot érintő kérdésekről, miután családjának, az ’Alcantara Család Alapítványára’ keresztelt nonprofit alapítvány első sajtótájékoztatóján válaszolt az őt és Neymar Jr. visszatérét érintő kérdésekre is:

Remélem, hogy Neymar visszatér. Nagyszerű játékos, és most nagyon jól jönne a klubnak. Sosem láttam a Messi-Ney-Suárezhez hasonló hármast, ők mágikusak voltak.

Emellett még azt is remélem, hogy Antoine Griezmannt is sikerül leigazolnunk. Ha még őt is sikeresen szerződtetnénk, akkor lenne minden az igazi, mert akkor nyilvánvalóvá tennénk, hogy mindegyik remek játékos a Barcelonához szerződik.

A saját átigazolását illető kérdésre pedig azt válaszolta:

Jövőre is ennél a klubnál látom magam, kész vagyok harcolni azért, hogy itt folytathassam pályafutásom. A Barca színeit képviselve akarok futballozni, ez az otthonom. Jelenleg is szerződésben állok a klubbal, ez pedig magabiztossággal tölt el.

Rafinhát egyébként már többször is szóba hozták a Valencia CF csapatával, akik állítólag nagyon közel álltak a középpályás megszerzéséhez, viszont most úgy látszik, borul minden, és ha a játékoson múlik, akkor a katalánoknál fog maradni.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr714926450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2019.07.16. 18:26:51

Hosszú lesz a szezon kiegészítő szerepben tökéletes. Maradjon.

ataron94 2019.07.18. 17:53:08

@Raven1975: Amikor játékra bevethető, teljesen jó kiegészítő ember...Na de egy évben hány olyan meccs van,amin bevethető és nem sértült.... ?
süti beállítások módosítása