Barcelonai foci

Barcelonai foci

Évente 21 millió: Griezmann szerződésének részletei!

2019. július 04. - csokelaci5

A MARCA szivárogatta ki, hogy milyen szerződést írt alá Antoine Griezmann új klubjával.

Miután hivatalossá vált, hogy elhagyja az Atlético Madrid együttesét, már szinte az biztos, hogy a francia világbajnok Antoine Griezmann a katalán óriás FC Barcelona alakulatához fog szerződni. A támadó állítólag már márciusban megegyezett a „gránátvörös-kékekkel”, így már csak alá kell írnia a neki felkínált kontraktust, melynek a részletei kiszivárogtak a MARCA-nak köszönhetően.

A lap szerint a 28 esztendős világklasszis öt évre ír alá a barcelonaiakkal, fizetéséből pedig – az előzetes hírek ellenére – nem enged alább, így „lényegében” ugyan annyit fog keresni mint tette azt korábbi csapatánál. Griezmann első két évében 18 milliót, második évében 21 milliót, utána 23 milliót, utolsó esztendejében pedig 25 milliót tehet majd zsebre: ez pedig átlagban 21 millió (ennyi pénzt keresett átlagban eddig is).

A hivatalos bejelentésre jövő hétig még biztosan várni kell, ugyanis a Barça holnap fogja bemutatni az Ajaxtól érkező Frenkie De Jongot, és nem szeretnék elterelni a figyelmet az ifjú holland átigazolásáról.

 

De Jong holnapi programját ide kattintva tudjátok megnézni.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr2414925708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása