Barcelonai foci

Barcelonai foci

A Premier League egyik legjobbjával erősíthet a Barça! - sajtóhír

2019. január 03. - csokelaci5

A 'Mundo Deportivo' legújabb tudósításai szerint a katalán FC Barcelona vezetőségénél arról álmodoznak, hogy leigazolják majd a Tottenham Hotspur 'Spurs' klasszis csatárát, Harry Kanet.

A spanyol média szerint a katalánok - mint már többször is megírtuk - Luis Suarez helyére szeretnének igazolni egy fiatalabb, viszont úgy úgyszintén remek képességekkel megáldott csatárt.

Eddig már nem egy labdarúgót hoztak össze a Barçával, volt már szó Luka Jovićról, az Eintracht Frankfurt támadójáról, Maxi Gómezről, a Celta De Vigo kiválóságáról, illetve Roberto Firminoról, a Liverpool klasszis kilenceséről is szó, mint esetleges téli/nyári érkező, de kétségtelen, hogy a legnagyobb név ezek közül az angol válogatott Kane lenne.



A 25 esztendős labdarúgónak a megszerzése igen nagy kihívás lenne Éric Abidalék számára, ugyanis a brazil válogatott futballista 2024-ig áll szerződésben jelenlegi klubjával, kivásárlási ára pedig a 150 millió eurót kóstálja.

Szerintünk hiába lenne magas a vételára, hiába lenne nagy kockázat a leigazolása, egy részről megérné, ugyanis tényleg egy klasszisról beszélünk, aki az idei szezon során is bebizonyította 28 mérkőzésén 18 szerzett góljával, illetve 4 gólpasszával segítve együttesét, hogy komolyan lehet számolni vele.


Ti örülnétek Kane érkezésének, vagy mással helyettesítenétek majd a lassan kiöregedő Luis Suárezt?

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr614531564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása