Barcelonai foci

Barcelonai foci

Gerard Piqué: “A végsőkig fogunk harcolni!”

2019. szeptember 29. - csokelaci5

Gerard Piqué, az FC Barcelona jövendőbeli elnökjelöltje a Getafe elleni 0-2-es győzelmet követően rögtön az 'El Chiringuito' stúdiójába sietett, hogy elmondja, nehéz körülmények között kellett futballozniuk, a nap nagyon forró volt, és úgy tűnhet, a csapat még mindig krízisben szenved.

A madridi derbi

"A madridi derbi? Őszintén szólva egyáltalán nem érdekel, nem izgat. A lényeg az, hogy amíg csak nyerünk, csökkentjük a közöttünk levő pontkülönbséget, a többi már abszolút nem számít."

Nehéz mérkőzés volt

"A találkozó során különösen nehéz körülmények között kellett futballoznunk. A nap nagyon forró és világos volt, nehéz volt jól látni a pályán."

Nem adják fel

"Egységesnek kell lennünk, a rajongókkal és az igazgatótanáccsal együtt. Ismerjük a klubot, és ismerjük a hozzá közel álló újságokat, azokat is, akik a cikkeket írják. Versenyezni kívánunk és címeket akarunk nyerni. Reméljük, hogy senki sem akar olyan belső ellentéteket kreálni, amik nem is léteznek. A dolgok mehetnek jobban vagy rosszabbul, de össze kell fogni mindenkinek, különben nem lehetünk sikeresek."

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr3815181802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása