Barcelonai foci

Barcelonai foci

„Fontos lenne igazolni” – Koeman a téli átigazolási időszakről

2021. január 09. - csokelaci5

How can Ronald Koeman fix Barcelona? - Barca Blaugranes

A Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman már régóta úgy érzi, hogy a klubnak erősítenie kellene a januári átigazolási időszakban. A holland még nem mondta el kiket látna szívesen csapatában, de pénteken ismét elmondta, új játékosokra van szükség.

Az lenne az ideális, ha mihamarabb meg lehetne választani az új elnököt, mert így több időnk jutna a tárgyalásokra. Fejleszteni szeretnénk a keretet, ehhez pedig igazolnunk kell. Néhány poszton nagyobb versenyhelyzetet kell kialakítsunk, hogy eredményesebbek lehessünk.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a katalánoknak egy belsővédőre – jelenleg Samuel Umtitivel és Gerard Piqué sem állhat Koeman rendelkezésére – és egy csatárra lenne szükségük. Ennek ellenére Koeman reális marad, tisztában van a lehetőségeikkel:

Most fontos lenne új játékosokat igazolnunk, de megértem, hogy nehéz gazdasági helyzetben van a klub. Ha most nem tudunk új játékosokat szerződtetni, akkor majd nyáron fogunk.

Barcelona want to bring Eric Garcia back from Manchester City - report - Barca  Blaugranes

Viszont a katasztrofális gazdasági helyzet ellenére a Barça képviselői a nyáron szabadúszóvá váló Eric Garciával (Manchester City) és Memphis Depayyal (Olympique Lyon) is tárgyalnak, de az új elnök megválasztása előtt – január 24. - semmilyen átigazolást nem hajthat végre a "gránátvörös kékek".

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr5616378188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása