Barcelonai foci

Barcelonai foci

Valverde szabadon dönthet a jövőjéről.

2019. november 17. - csokelaci5

Képtalálatok a következőre: eric abidal 2019"

Eric Abidal, az FC Barcelona sportigazgatója nemrég egy exkluzív interjút adott a ’SPORT’ napilapnak, melyben elmondta, sokkal mélyebb a keret, viszont a mentalitással igen nagy gondok vannak a klubnál.

„Mi vagyunk a Barcelona, mindent meg kell nyernünk. Az összes trófeát el akarjuk hódítani, mivel ez az évek alatt alap elvárássá vált. Tudjuk, mit várnak el tőlünk a szurkolók.” – így kezdte meg az interjút a korábbi francia válogatott balhátvéd.

Abidal elmondta, úgy érzi, sok problémára a mentalitás lehet a megoldás: ,,Nem a csapatról, csak a mentalitásról beszélek. Ez hozza a különbséget két csapat között. Ha a csapatban megvan az ambíció, hogy megnyerjen egy versenysorozatot, akkor nagy eséllyel meg is fogja nyerni. Biztos vagyok benne, motiváltan mindent megnyernének a srácok.”

Képtalálatok a következőre: rakitic"

Az utóbbi időben nagy port kavart a katalánoknál a horvát Ivan Rakitic ügye, mivel a középpályás egyik szezonról a másikra padon találta magát – ez ügyben maga a játékos is megszólalt, s elmondta, nem érti, hogy történt ez, viszont a sportigazgató szerint értesítették a világbajnoki ezüstérmest a döntésről: 

,,Ivan Rakitic tudja, hogy született egy szakmai döntés a vezetőség részéről, melyet meg kell értenie. Egyébként erről a döntésről személyesen is értesítettük...”

,,Neymar a nyáron tényleg vissza szeretett volna térni hozzánk, viszont végül nem sikerült leigazolnunk – ez nem jelenti azt, hogy nem igazolnánk le őt a jövőben. Nem zárunk ki semmilyen lehetőséget sem.” – nyilatkozta.

Ezután egy nagyon fontos dolgot is elmondott Abidal, mikor közölte, Valverde jövője jelenleg a levegőben lóg, és csak saját maga tud dönteni róla: ,,Ernesto Valverde vezetőedző szabadon dönthet a jövőjéről. Ő döntheti el, hogy távozik vagy marad. Bárhogy is dönt, a vezetőség mindenben támogatja."

Képtalálatok a következőre: messi fati"

Eric Abidal elmondta, hogy nem szabad siettetni Riqui Puig ígéretes karrierjét, mivel még nagyon fiatal, sok lehetőség van előtte, a média pedig hatalmas nyomást helyez rá. A francia szakember ezen kívül közölte, folyamatosan rajta tartják a szemüket az Inter fiatalján, Lautaro Martínezen, Lionel Messi és Ansu Fati szerződéshosszabbításáról pedig folyamatosan folynak a tárgyalások, a megállapodások pedig már nincsenek messze.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr1415309836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása