Barcelonai foci

Barcelonai foci

Pénteken kerül sor De Jong bemutatására!

2019. július 04. - csokelaci5

A Barça bejelentette, hogy a már január 23-a óta FC Barcelona játékosnak tekinthető Frenkie De Jong bemutatására ma(csütörtökön) és holnap(pénteken) fog sor kerülni Barcelonában.

Az Ajax alakulatától érkező játékos, aki 70 millióért érkezett a katalánokhoz, és ezzel a klub történelmének egyik legdrágább középső középpályása, ma ül majd fel egy privát repülőre, és délután érkezik meg a barcelonai repülőtérre. Délután a Camp Nouba látogat, hogy találkozzon a vezetőség néhány képviselőjével, este 21.00-kor pedig a hivatalos fotózáson vesz részt.

Holnap, azaz pénteken a holland negyed 7-kor fogja aláírni szerződését, 19:00-kor pedig a Camp Nou pályáján láthatják majd a szurkolók.

A sajtóterembe háromnegyed nyolckor lesz jelenése, ott Josep Maria Bartomeu elnök hivatalosan is bemutatja, ezt követően pedig együtt fognak sajtótájékoztatót tartani.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr4714925340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Raven1975 2019.07.04. 19:00:14

Élő közvetítés: Barça TV & Barça Video.
süti beállítások módosítása