Barcelonai foci

Barcelonai foci

Adrien Rabiot csak a Barçának mondana igent! - sajtóhír

2019. január 03. - csokelaci5

Az olasz 'La Gazetta dello Sport' tudósításai szerint a PSG francia középpályása csak az Ernesto Valverde által irányított FC Barcelonába igazolna - ezt pedig azzal bizonyította, hogy visszautasította mind a Liverpool, mind a Tottenham Hotspur ajánlatát, és elmondta, hogy csakis a katalánok kedvéért váltana klubot.

Azt pedig, hogy ebből mennyi az igazság, döntse el mindenki magának, ugyanis az előzetes hírek még arról szóltak, hogy Rabiot ügyöke, vagyis az édesanyja, több pénzt szeretett volna kapni a Barcelonától, mint amennyit az adott volna, így az átigazolás ennek köszönhetően csődbe ment - máshol viszont arról írtak, hogy a 23 esztendős labdarúgót január elsején fogják bejelenteni, mint új igazolást.

A mostani tájékoztatások szerint viszont Rabiot csak a Barçához igazolna, ahol éves fizetése 10 millió euró lenne, emellé az összeg mellé pedig társulna még egy úgyszintén 10 milliós átigazolási bónusz is. Az viszont, hogy a labdarúgó most januárban - a legutóbbi infók szerint 60 millióért -, vagy jövő nyáron ingyen fog csatlakozni a gránátvörös-kékekhez, az még talány...

Ti hogyan vélekedtek erről a szappanoperáról? Szükségünk lenne még egy középpályásra, mikor ott van Alena, Puig, és még sorolhatnánk?...

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr114531850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása