Barcelonai foci

Barcelonai foci

Pavard a Barcelona célkeresztjében

A Barcelona együttese a francia világbajnokkal erősítene.

2019. január 03. - csokelaci5

A katalán FC Barcelona híreiben általában jól értesült Gianluca Di Marzio tudósításai szerint a gránátvörös-kékek képviselői nemrég találkoztak a VfB Stuttgard játékosának, Benjamin Pavardnak az ügynökeivel egy esetleges átigazolás ügyében.

Éric Abidalnak - a Barcelona sportigazgatójának - és csapatának viszont nem lesz könnyű dolga akkor, hogyha csapatukban szeretnék látni a francia válogatott idei világbajnokságon nyújtott teljesítményének egyik kulcsfiguráját, ugyanis a jobbhátvédért a németországi Bayern München, és az olasz Napoli is kész ajánlatot tenni.

Az átigazolás nem tűnik keresztülvihetetlennek, ugyanis a labdarúgó nemrég azt nyilatkozta, hogy gyermekkori álma válna valóra abban az esetben, hogyha egy Barcelonához, vagy egy Real Madridhoz hasonló klubhoz igazolhatna:

Egy Barcelonában, Real Madridban, Bayern Münchenben, vagy egy Borussia Dortmundban álomszerű lenne játszani, viszont jelenleg még nem töröm ezen a fejem.

- mondta Pavard még tavaly márciusban a Goal.com portálnak adott interjújában.

Egyébként a Barcelona csapatánál már Dani Alves távozása óta nincs stabil jobbhátvéd - Sergi Roberto, és Nélson Semedo egymást váltva próbálnak maradandót alkotni a jobbhátvéd poszton, viszont eddig egyikőjük sem tudott olyan teljesítményt nyújtani, mint amilyet a brazil Alves tett le az asztalra anno.

Mindenesetre az a klub, amely 35 millió eurót letesz az asztalra a 22 esztendős labdarúgóért, az "papíron" már csak Pavarddal kell megegyezzen, és máris létrejöhet az átigazolás.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr4614532334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása