Barcelonai foci

Barcelonai foci

Mit írnak az újságok? - 2019.2.15 (Péntek)

2019. február 15. - csokelaci5

Legújabb rovatunkban a Mundo Deportivo, illetve a SPORT napilapok címlapjait fogjuk "elemezni". Igazából töményen ennyi a lényeg, kezdjük.

 

Mundo Deportivo: De Ligt helyzete Umtiti jövőjétől függ

A Barcelona mindent fel fog tenni Matthijs De Ligt leigazolásába abban az esetben, ha Samuel Umtiti kés alá kell vesse magát a közeljövőben.

A holland védő briliánsan teljesített a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, ezzel pedig átment a "gránátvörös-kékek" felvételi vizsgáján.

Josep Carreras: "A Barcelona irányzata a Kubalához, Ronaldinhóhoz, illetve Messihez hasonló labdarúgók kellene legyenek."

 

SPORT: Culé büszkeség

 Éric Abidal sportigazgató tiszteletét tette az 'Év első Culéja' névre keresztelt díjátadón az FC Barcelona rendezvényén.

Éric Abidal: "A családomnak köszönhetően jutottam el ide... Az ilyen rendezvényeken látjuk meg igazán azt, hogy milyen nagylelkű is a klub... Büszkék vagyunk arra, hogy ez a rendezvény ilyen széles körben elismert, tiszteletben tartott."

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr2214628078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása