Barcelonai foci

Barcelonai foci

A Tottenham mentheti meg Coutinhót?

2019. augusztus 07. - csokelaci5

Képtalálat a következőre: „Coutinho”

Úgy tűnik, az idei BL-döntős mentheti meg a brazilt.

Angol és spanyol tudósítások szerint az FC Barcelona vezetősége eldöntötte, hogy kölcsönbe adja a klub brazil középpályását, Philippe Coutinhót. A tavaly igen gyenge formát nyújtó karmesterért az előzetes infók szerint több angol együttes is bejelentkezett, de idáig egyikőjük sem tett ajánlatot a játékosért.

A Barcelona az elmúlt napokban viszont megtette a szükséges lépéseket ahhoz, hogy - ha csak egy szezonra, de megváljon Coutinhótól - új klubot találjon a labdarúgónak. A katalánok a tavalyi Bajnokok Ligája finalista Tottenham gárdájának is felajánlották a 27 éves labdarúgót, a londoniak pedig várhatóan élnek a lehetőséggel, és már tárgyalnak is a barcelonaiakkal.

A kérő tehát megvan, az egyezség is közel, így már csak a hivatalos bejelentésre kell várnunk, amely a pletykák szerint pár óra múlva érkezhet.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr5914999728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása