Barcelonai foci

Barcelonai foci

„Jovic megegyezett a Barcával? Nem tudtam róla!” – a Frankfurt menedzsere

2019. február 16. - csokelaci5

Képtalálat a következőre: „jovic bobic”Már egy több mint egy hónapja keringnek olyan hírek mind a spanyol, mind a német médiában, amelyek azt állítják, hogy a katalán FC Barcelona együttese be szeretné cserkészni a Luka Jovicot a kiöregedőben lévő Luis Suárez helyére.

Lehet, hogy a nyár egyik legnagyobb transzferéből nem lesz semmi?

Most viszont e lehetséges átigazolás kapcsán megszólalt maga, az Eintracht Frankfurt menedzsere, Fredi Bobic. A szlovén szakember igen érdekes dolgot mondott el a német médiának:

Luka Jovic megegyezett volna az FC Barcelonával? Megmosolyogtat a tény, hogy vannak, akik többet tudnak erről az ügyről, mint én. Furcsamód, semmit sem tudok arról, hogy a katalánok tényleg megállapodtak volna Joviccsal.

- mondta mosolyogva Bobic.

A szerb fiatal különben vezeti a Bundesliga idei kiírásának góllövőlistáját: eddig 19 találkozón 14-szer sikerült bevennie ellenfele kapuját. Ennek fényében pedig nem is annyira meglepő, hogy a Abidalék még 60 millió eurót sem sajnálnának érte.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr4514631160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása