Barcelonai foci

Barcelonai foci

Arthur Melo: "Idén minden trófeát el akarunk hódítani!"

2019. augusztus 09. - csokelaci5

Arthur Melo elmondása szerint már sokkal jobb fizikai állapotban van az előző szezonhoz képest, ezt leginkább annak köszönheti, hogy már nyáron elkezdte az edzőtermi felkészülést. Az FC Barcelona brazil középpályása a csapat amerikai túrája során adott egy exkluzív interjút Ann Arbor városában.

Képtalálat a következőre: „arthur melo”

Visszavárja Neymart

Tartom vele a kapcsolatot, viszont nem beszélek vele a jövőjéről, ugyanis nem szeretném bosszantani. Mindenki a visszatéréséről beszél. Nem tudok semmit. Várjuk ki az átigazolási szezon végét, lássuk mi fog történni.

Nagyszerű labdarúgó, úgy gondolom, hogy én, a játékosok és a szurkolók is szívesen látnánk ismét Neymart Barcelona mezben.

Nagyon szeretek vele játszani a brazil válogatottban, remélem hamarosan a Barcelonában is futballozhatok vele. Barátként viszont a legjobbat tudom neki kívánni, bárhogy is döntsön.

Coutinho jövője

Az ő döntése. Beszélnie kell a családjával, mérlegelnie kell és csak akkor kell itt maradjon, ha boldognak érzi magát. Szerintem boldog és itt fog maradni, mert ő a csapat egyik legjobb játékosa, és remek kapcsolatot ápol a többiekkel. Nagyon sokat dolgozik, segíteni szeretne nekünk.

A középpályán nagy verseny zajlik

Az össze játékos, aki a Barcelona középpályáján futballozik minőségi játékos. Sőt, az összes poszton csak minőségi játékosok vannak. Úgy gondolom, hogy Ernesto Valverde vezetőedző jól fog dönteni a középpálya taktikájáról.

Az előző szezonban voltak problémái

Igaz, hogy voltak problémáim az előző szezonban, viszont pont azért tértem vissza korábban, hogy a fizikai állapotomon javítsak. Tudom, hogy tavaly voltak hibáim - leginkább a fizikai erőm okozott problémát -, de most úgy érzem, sokkal jobb állapotban vagyok ilyen téren. Mindazonáltal az első szezonom szerintem jól sikerült. Eleinte a beilleszkedéssel is problémáim voltak, viszont szerencsére sikerült megoldani őket. 

Valami azt súgja, hogy az idei szezon igen hosszú lesz, ezért még keményebben kell dolgozzak. Mint ahogy Leo is mondta, idén minden trófeát el szeretnénk hódítani. Harcolni fogunk.

Brazíliával megnyerte a Copa Américát

A Copa América megnyerése magabiztosságot adott. Nagyon sok minőségi válogatottal néztünk szembe a tornán és végül bajnokok lettünk... 

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr3615001684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása