Barcelonai foci

Barcelonai foci

A Barça darabjaira hullik, az edző pedig csak nézi

2020. január 11. - csokelaci5

Képtalálat a következőre: „rivaldo atlético”

Rivaldo véleménye szerint az Atlético Madrid elleni vereség a korábbi Bajnokok Ligája-kudarcokat idézte fel.

A korábbi Barcelona játékos, Rivaldo erős kritikával illette Ernesto Valverdét a csapat Atlético Madrid ellen elszenvedett veresége okán. A brazil legenda szerint a katalánok vezetőedzője nem tett meg mindent azért, hogy a csapat bejusson a spanyol Szuperkupa döntőjébe.

A játékosokat motiválni kell

„A Barcelona nem aludhat el az igazán fontos mérkőzések során. Csalódást okoztak. Abból kiindulva, ahogy kontrollálták a meccset, nem kellett volna gond legyen, de képtelenek váltani, ha egy erősebb együttes rákapcsol. Diego Simeone egy nagyon lelkes edző, ég benne a tűz, amely ráragad a játékosaira is, ezzel pedig motiválja, ösztönzi őket. Pont ez az, ami a Barcelonának jelenleg hiányzik.” – mondta Rivaldo.

„Ez a mérkőzés csak tovább ront Ernesto Valverde helyzetén. Az Atlético elleni vereség a korábbi Bajnokok-Ligájás gyengélkedéseit idézte fel. Itt Valverde állása a tét. A klub talán még a szezon vége előtt meneszti, mivel egy olyan csapat, mint a Barcelona, nem szenvedhet további vereségeket ilyen játékkal.”

Képtalálat a következőre: „ernesto valverde”

Valverde tétlen, a csapat porlad

Miután az Atlético Madrid megszerezte a vezetést 10 perccel a találkozó lefújása előtt, Rivaldo valamiféle reakcióra várt, de Valverde semmilyen offenzív instrukcióval nem szolgált:

„Az edző feladatai közé tartozik, hogy megbizonyosodjon arról, mi nincs rendjén csapata játékával, kijavítsa és a játékosok tudtára adja a problémákat. Ha csak tétlenül nézi a találkozót, akkor az ellenfél kihasználja a lehetőséget és lépni fog.”

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr9215403096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása