Barcelonai foci

Barcelonai foci

Nem kell izgulni, jó lesz az a fű – 24. forduló, előzetes

2019. február 16. - csokelaci5

Kapcsolódó képBizonyára összeszorul a torkuk a Real Valladolid szurkolóinak, ugyanis csapatuk az utóbbi időben nem épp mutatott valami világklasszis teljesítményt – már amennyire ez egy, a „liláktól” hasonló együttestől elvárható. Minden esetre senkit sem szeretnénk elkáprázatni a jelzőkkel: az előrejelzések szerint ez a találkozó nem lesz egy hű de nagy meccs. Sőt.

FC Barcelona - Real Valladolid, 20:45 - Spíler2 TV

 

Bizonyára érdekes, hogy mikor utoljára a Barcelona játékosai a Valladoliddal néztek szembe, akkor életveszélyes korülmények között kellett futballozniuk, ugyanis a Zorilla füve (itt nem tudatmódosító szerre gondolunk) borzalmas minőséggel bírt. Feltételezzük, hogy még néhány mennyei megyei csapat is jobb fűvel büszkélkedhetett a pályáján. Viszont hiába volt katasztrófális minőségű a gyep, a Barcelona Dembélé 57. percben lőtt góljával diadalmaskodni tudott.

Ennek ellenére a Valladolid – Barca sosem volt egy nagy was ist das: egy-két mérkőzés kivételével az összes összecsapása a két együttesnek vagy nagyon egy oldalú találkozó volt a katalánok számára, vagy pedig egy lapos játékot mutató 1-0-ás végeredmény született, az is leginkább a Barcelonának.

Egy szurkolónak ezek után pedig felvetődik a kérdés, hogy miért is érdemes megnézni egy ilyen találkozót, hisz „úgyis győz a Barca – de ha nem, akkor #ValverdeOut!!!44”. Nos, talán épp egy ilyen meccs lehet alkalom arra, hogy egy Malcom, vagy egy Boateng élve az Ernőtől kapott lehetőséggel bebizonyítsa, van tehetsége a labdarúgáshoz (Boateng miatt nem írjuk a jővőt), és nem hiába van itt.

Kapcsolódó kép

Ernőnek nem nagy teszten kell átmennie, kötelező a győzelem

Az előre megjósolt felállásunkról annyit, hogy lényegesebb eltérést a védősorban csak a vérmes Verminátor jelenléte okozza, míg a középpályán Alena is szerepet fog kapni, míg a támadószekcióban Boateng és Malcom is lehetőséghez fog jutni: Ter Stegen; Alba – Piqué – Vermaelen – Semedo; Rakitic – Vidal – Alena; Malcom – Boateng – Coutinho

Tippünk a mérkőzésre: 0-2

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr3914630424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása