Barcelonai foci

Barcelonai foci

Samper: 18 év után távozom

2019. március 05. - csokelaci5

Kapcsolódó képA tegnapi nap a Barcelona hivatalos közösségi oldalain jelentette a hírt, miszerint közös megegyezéssel felbontják a klub egyik számkivetett fiataljának, Sergi Sampernek a szerződését. A játékos távozására már lehetett számítani, viszont a labdarúgó még így is elérzékenyülve adott interjút a mai búcsú sajtótájékoztatóján.

Samper: 18 esztendő után végül távozom az életem klubjától. Összesen 18 évig viselhettem a Barcelona mezét, viszont most befejeztem a karrierem ennél az együttesnél. Mindenkinek meg szeretném köszönni a bizalmat, illetve a kedves szavakat – mondta a 24 éves labdarúgó.

Igazából Andrés Iniesta vett rá arra, hogy a Vissel Kobe csapatához szerződjek. Nagyon sokszor beszéltem vele a klubjáról, és véleménye szerint nagyon sokat tudnék fejlődni a csapatánál. Ő igazából döntő szerepet játszott abban, hogy Japánba fogok igazolni.

Sergi Samper egyébként egész végig csak epizódszerepet kapott a Barcánál, viszont azt sem igazán, ugyanis szinte mindig kölcsönbe lett adva egy másik együtteshez. További sok sikert kívánunk neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr9114669797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása