Barcelonai foci

Barcelonai foci

Dani Alves nem opció!

2019. június 23. - csokelaci5

Képtalálat a következőre: „dani alves”

Az egész pár nappal ezelőtt kezdődött, egy hideg, esős estén Párizsban. A média azt kezdte el pletykálni, hogy a helyi PSG együttesétől hamarosan távozni fog a brazil válogatott csapatkapitánya, Dani Alves. A hírek légből kapottnak tűntek, de a minap a 36 esztendős labdarúgó tényleg bejelentette, hogy jövőre már nem a francia bajnoknál fogja folytatni pályafutását.

Ezek után pedig - a SPORT napilapnak köszönhetően - kiderült, hogy felkínálta magát korábbi csapatának, az FC Barcelonának, ahol távozása óta nincs betonbiztos jobbhátvéd. Egy ideig így úgy tűnt, hogy tényleges opció lehet a vezetőség számára, hogy a távozni kívánó Nélson Semedo elengedésével Sergi Roberto mellett ott legyen egy tényleges klublegenda, aki egy évig segít neki, hogy még jobbá tudjon válni: viszont ez nem így történt. A felsőbb vezetők úgy határoztak, hogy a veterán brazil már túl öreg ahhoz, hogy ennél a klubnál játsszon, és így megköszönték neki az ajánlatát, de inkább beérik a Roberto-Semedo párossal.

Semedo tehát marad, most már biztos, Alves pedig másutt kell majd klubok keressen magának...

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr8714907932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása