Barcelonai foci

Barcelonai foci

Eldőlt: klasszisát adja a Barça Neymarért cserébe?!

2019. július 03. - csokelaci5

Képtalálat a következőre: „coutinho”

Ma reggel a SPORT napilap cikkezett arról, hogy az FC Barcelona Philippe Coutinhót is bevonná a Neymar-transzferbe.

Már hetek óta folyik a szappanopera a brazil sztár, Neymar Jr. esetleges visszatéréséről a médiában, sok lap szerint az elkövetkezendő pár napban is megegyezhetnek a felek az átigazolásról. Elvileg a játékos hajlandó lenne kevesebbet keresni korábbi csapatánál, illetve a PSG is csekélyebb összeget kérne érte - ez az összeg körülbelül 200 millió körül lehet -, de a Barcelonának ez még mindig sok lenne, és Philippe Coutinho bevonásával csökkentenék az átigazolási összeget.

A SPORT azt írta, hogy a Coutinho, aki jelenleg a világ harmadik legdrágább játékosa Kylian Mbappé és Neymar mögött, szívesen váltana, és szerződne a franciákhoz. A lap tudósításai szerint ügynökei már Párizsban tárgyalnak, míg ő maga jelenleg a Copa Américára koncentrál. Említésre méltó egyébként, hogy a spanyol lapok szerint ha nincs a Barcelona, akkor Philippe Coutinho a PSG-hez szerződött volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr7414924444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása