Barcelonai foci

Barcelonai foci

Koeman: “Puignak döntenie kell a jövőjéről”

2021. január 09. - csokelaci5

Az FC Barcelona szombaton 0-4-es győzelmet aratott a Granda otthonában a spanyol bajnokság 18. fordulójában. A mérkőzést követően Ronald Koeman elégedettségét fejezte ki csapata teljesítménye kapcsán.

A héten három mérkőzést játszottunk, és mindegyiket megnyertük. Ez egy nagyszerű dolog. Korábban több lehetőségre volt szükségünk ahhoz, hogy megszerezzük a vezetést, ilyen szempontból sokat fejlődtünk. Van, mikor sok lehetőség kell a gólszerzéshez, néha pedig minden helyzetedből gól születik. Ez a labdarúgás.

Antoine Griezmann teljesítménye

Griezmann igazán jól játszott ma. A csatárok elsődleges feladata a gólszerzés, de Antoine sok más dologban is segített a csapatnak.

Ronald Koeman responds to Quique Setién's words about Lionel Messi - Barca  Blaugranes

Lionel Messi létfontosságú

,,Teljesen egyértelmű, hogy Barçának szüksége van Leo Messire a minősége, az eredményessége és a többi erénye miatt. Már az első naptól kezdve nagyszerű kapcsolatot ápolok Messivel. Leo lelkes, továbbra is nagy dolgokat akar elérni a klubbal.”

Nem veszíthetünk el több pontot

Tudjuk, hogy milyen helyzetben vagyunk a bajnokságban, tudjuk, hogy egyetlen pontot sem veszíthetünk el. Fontos volt, hogy ezen a héten megnyerjük az idegenbeli mérkőzéseinket. A csapat önbizalma növekszik.

Samuel Umtiti visszatérése

Hosszú idő után ez volt Umtiti első mérkőzése. Meglátásom szerint jól játszott, sokat fejlődött vele a csapat védekezése.

Riqui Puig helyzete

Nincs semmi bajom Riquivel, sokat beszélgeütnk. Vannak olyan fiatal játékosaink, akiknek nem jut játéklehetőség - Konrad, Mathues és Junior – viszont azt hiszik, hogy minden kijelentésemmel Riqui Puigról beszélek. Döntenie kell a jövőjéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr9216378930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása