Barcelonai foci

Barcelonai foci

Nem 50, hanem csak 42...

2019. január 04. - csokelaci5

A FC Barcelona egyik legnagyobb átigazolási híre tavaly nyáron kétségtelen, hogy Paulinho visszatérése volt a Guangzhou Evergrande együtteséhez 50(most már csak 42) millió euró ellenében. Ezzel az összeggel még mindig kerestek rajta a katalánok, hiszen 40 millióért érkezett - remek szezont produkált -, majd papíron 50-ért visszatért régi klubjához. 10 milliós profit, remek! Viszont lehet, hogy mégsem annyi az annyi?!

A 'RAC 1' spanyol rádió ugyanis úgy tudja, hogy a kínaiak csak 42 millió eurót fizettek ki a katalánoknak a hivatalos szerződésben foglalt 50 millió helyett - ez azért történhetett, mert az ázsiaiak a brazil középpályás fizetését levonták a katalánoknak fizetett pénzből. Azt még nem tudni, hogy a barcelonaiak tesznek-e lépéseket ez ügyben, de valószínűleg nem fognak...

Paulinho egyébként remekül teljesít idén is: bár a kínai liga nem hasonlítható össze egy spanyol első osztállyal, azért 19 mérkőzésen szerzett 13 gól, és 7 gólpassz mellett nem mehetünk el szó nélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr6114534652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása