Barcelonai foci

Barcelonai foci

A Románál igazi mókamesterek: a kiszemelt Messi!

2019. január 10. - csokelaci5

3.jpg

A mai nap folyamán a Sky Sports hivatalos Twitter-oldalán kérdezte meg a követőit, hogy melyik játékos érkezésének örülnének a leginkább a téli átigazolási szezon folyamán; a Roma pedig - mint tudjuk nekik elképesztően menő kis Twitter-szerkesztőik vannak - ismét megcsillogtatta humorát. Na de ne csak beszéljünk róla, hanem lássuk:

Sky Sports: Mely játékosok érkezése van már régóta terítéken a klubodnál, és azon játékosok közül melyiket látnád legszívesebben a csapatodban, és miért?

 

És íme a rómaiak válasza tömör, de annál inkább érthető válasza:

AS Roma: Leo Messi.

Egyébként ezt nehogy valaki komolyan vegye, mert arra, hogy Leo Messi az olaszoknál kössön ki, semmi esély sincs - a "farkasok poénos szerkesztői" szimplán csak - természetesen a sajátos módjukon - el akarják ütni az idejüket...

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr8514554686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása