Barcelonai foci

Barcelonai foci

Coutinhóval erősítene a Chelsea együttese!

2019. február 07. - csokelaci5

27ebaa3a718271794598e2c96c27df57_view_l.jpg

A Chelsea Football Club együttese az FC Barcelona sztár középpályásával, Philippe Coutinhóval erősítene a soron következő, nyári átigazolási szezonban, állítja a brazil székhelyű ’Globo Esporte’.

A sajtóinformációk szerint a Londoniak nagy erőkkel keresik a hamarosan Real Madrid C.F.-hez igazoló belga Eden Hazard utódját, ezért is jött szóba a brazil származású Coutinho leigazolásának lehetősége.

A Premier League tabelláján jelenleg 4. helyet elfoglaló „kékek” várhatóan az Eden Hazardért befolyt összes fontot a katalánok mágikusának leszerződtetésére fogják szánni; ez az összeg pedig nagyjából 105 millió fontra taksálható.

Az ’Independent’ tudósításai szerint például a Mauricio Sarri vezette gárda nem fog egy könnyen lemondani a brazil leigazolásáról annak ellenére sem, hogy nemrég szerződtették a Borussia Dortmund csapatától az amerikai Christian Pulisicet.

A transzfer létrejöttét akadályozhatja az, hogy a „Blaugrana” még 2018 januárjában 160 millió euróért igazolta le Coutinhót – ezt az összeget pedig a 105 millió font (mely euróba átszámítva 120 millió euró) egyáltalán nem fedezi.

267cc6b5466d0e78137c47ed6bac61a3--mickey-mouse-pictures-mickey-mouse-head.jpg

Coutinho egyébként az elmúlt időszakban nem igazán találta meg a formáját a Barcelonánál, erre pedig a spanyol média rögtön rákapott: elképesztően nagy mennyiségű, a brazil távozásáról szóló hír jelent meg.

Minden esetre ha ezek a hírek igazak, akkor egy igen hosszú életű, és a Barcelona számára eléggé fontos szappanoperának nézünk elébe…

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr9314613534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása