Barcelonai foci

Barcelonai foci

Mi lesz veled, Rakitic? – Barcelonai foci

2019. február 16. - csokelaci5

Kapcsolódó képA Barcelona háza táján már régóta beszédtéma a horvát katona, Ivan Rocketic (szül. Rakitic) szerződéshosszabbítási mizériája. Most pedig új hírek láttak napvilágot, melyek tovább tarkíthatják ezt a szappanoperát, amennyiben pedig átigazolásokon kívüli témákat is nevezhetünk annak.

Spanyol lapértesülések szerint a katalánok nem fognak tárgyalni a világbajnok ezüstérmes játékossal szerződésének meghosszabbításáról egészen júniusig, miközben a Roketic július elsejétől szabadúszóvá fog válni, és ebben az esetben (az olasz média vélekedése szerint) szinte biztos, hogy az Inter Milan csapatához fog igazolni, hogy egyensúlyt hozzon a milánóiak középpályájára.

Visszatérve a középpályás jelenlegi helyzetére, Roketic szeretne egy kis fizetésemelést is, de ezt a „gránátvörös-kékek” el fogják utasítani, mert nem szeretnének már heti  130 ezer fontos fizetést kínálni egy – szerintem fogalmazhatunk már így is – kiöregedő játékosért, aki most már csak eddigi formája alatt teljesíthet, persze csak akkor, ha nem olyan, mint a bor.

Képtalálat a következőre: „rakitic”

A spanyolok szerint a középpályásnak még nincs biztos jövője a katalánoknál.

Zárójelben hozzátesszük, hogy a horvát kontraktusának meghosszabbítási esélyeit az a tény, hogy Ernesto Valverde is további 2 évre írt alá a Blaugranával, csak erősíti: Ivan ugyanis remek kapcsolatot ápol Ernővel, így akkor inkább maradna, ha továbbra is a spanyol szakember irányítaná a csapatot.

A 30 esztendős labdarúgó idén egyébként 34 találkozón lépett pályára, melyeken 4 gólt lőtt, és 6-szor szolgálta ki csapattársait.

Dióhéjban tehát Rakitic és a klub majd csak júniusban kezdenek meg ismét tárgyalni egymással, és ha nem fognak megegyezni a játékos magasabb fizetési igényéről, akkor az várhatóan az Interhez fog csatlakozni, ingyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr1514630852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása