Barcelonai foci

Barcelonai foci

A Barça megegyezett a következő holland világsztárral?

2019. április 23. - csokelaci5

Kapcsolódó kép

Egybehangzó sajtóértesülések szerint az FC Barcelona hamarosan véglegesíti a Groningen 18 esztendős sztárjának, Ludovit Reisnek a leigazolását. A katalánok 2.5 millió euró körüli összeget fognak fizetni a ’Hoofddrop’ nevelésnek számító fiatalért, akit rögtön kölcsönvesz majd a 'B' csapat.

Reis eredeti posztját tekintve középső középpályás, viszont támadó középpályásként is remekül megállja a helyét. A holland média úgy gondolja, megvan benne a kellő potenciál ahhoz, hogy belőle legyen hazájának következő világklasszis labdarúgója.

Az egyébként Holland U17-es válogatott játékos statisztikáit szemügyre véve egyből nem az jön le, hogy ő egy mekkora játékos – eddig 27 bajnokin lépett pályára az idei szezonban, és ezeken a találkozókon 1-1 gólt és gólpasszt osztott ki - viszont Reis igazán nem is ebben, hanem a labdával mutatott játékával tűnik ki a sok „őleszakövetkezőrobben” közül. (a lenti videóban összegyűjtötték a legszebb megmozdulásait.)

Mindazonáltal egy hete Reist arról kérdezték, hogy mit gondol ezekről a pletykákról, viszont ő akkor azt mondta, hogy jelenleg csak a Groningenre szeretne koncentrálni, és a Barcelonával kapcsolatban nem szeretne nyilatkozni semmit... Talán ha most kérdeznék, akkor már mást mondana?

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr5314781550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása