Barcelonai foci

Barcelonai foci

Valverde: ...'Ez a bajnoki cím már úgyis meg van nyerve'... - mérkőzés utáni sajtótájékoztató

2019. április 24. - csokelaci5

Kedd este a LaLiga hétközi fordulójában a Barcelona együttese a Deportivo Alavés csapatával csapott össze a Mendizorrotza stadionban. A találkozón elfogadható játékkal a „gránátvörös-kékek” 0-2-es győzelmet arattak a tabella nyolcadik helyén álló Alavés ellen.

Az összecsapást követően a barcelonaiak vezetőedzője, Ernesto Valverde elmondta a mérkőzés alatt megfogalmazódó gondolatai:

 

Három pont kell a bajnoki címhez

,,Rendkívüli öröm számunkra, hogy ennyi hónap várakozás és kemény munka után ilyen pozícióban várjuk a szezon végét. Hatalmas jelentőséggel bír ez a trófea, attól függetlenül, mennyien mondják, hogy ’ez a bajnoki cím már úgyis meg van nyerve’.”

Aleñáról

Aleñá egy remek lövéssel rendelkező játékos. Jó meccset hozott le ma, nagyon örülök a jó teljesítményének.

Messi szándékosan maradt ki a kezdőből?

Az eredeti ötlet az volt, hogy ő is játszani fog, ugyanis nem voltunk biztosan a mérkőzés megnyerésében. Viszont ha a kérdés az Aranycipőért folytatott versenyfutásra irányul, akkor csak annyit kell mondanom, hogy mi csapatként, és nem egyénenként fókuszálunk a célokra.

Coutinhóról

Ő egy olyan játékos, aki nagyon sokat tud nekünk segíteni – akár mérkőzéseket is képes eldönteni, - gondoljunk csak a United elleni második találkozóra. Örülünk, hogy jól megy most neki a játék. Ez mindenkinek jó.

Arturo Vidalról

Arturo Vidal sok dolgot ad nekünk. Fontos a fizikai ereje, a második sorban a visszazárásoknál, illetve a labdavesztéseket követő letámadásoknál nyújtott teljesítménye miatt lassan alapvető szerepe lesz ebben az együttesben.

Holnap, vagy szombaton szeretnél bajnokká válni?

Bajnokká válni holnap vagy szombaton ugyan olyan érzéssel tölt el. Szerintem az Atlético Madrid a végsőkig fog küzdeni, mert ez van a DNS-ükben…

A bejegyzés trackback címe:

https://barcelonai-foci.blog.hu/api/trackback/id/tr8514783302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása